Corona-maatregelen

 

Afspraken om veilig binnen de corona-maatregelen te werken.

 

Vóór je vertrekt naar de praktijk, lees deze info zeker al door.

 

 1. Vertoon je symptomen die mogelijk wijzen op het coronavirus, moet jij of één van je huisgenoten in quarantaine? Neem dan contact op om je afspraak te annuleren. We kunnen de afspraak verplaatsen of online laten doorgaan via Whereby. Je krijgt hiervoor een link doorgestuurd.

 2. Neem zo min mogelijk extra spullen mee (jassen, extra kledij, tassen enzovoort). Breng indien je wenst wel een dekentje of grote handdoek mee om de zetel te beschermen.
   
 3. Om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden kan ik geen water of thee aanbieden. Neem indien gewenst zelf iets mee om te drinken.
   
 4. Wij hebben zakdoekjes staan, wens je die niet te gebruiken dan voorzie je er zelf.

 

Bij aankomst in de praktijk:

 

 1. Kom aan op het tijdstip van uw afspraak. Als je enkele minuten vroeger bent, vragen we je om in je auto of buiten te wachten. Er is nu geen wachtruimte voorzien.

 2. Bij het binnenkomen en buitengaan dragen we een mondmasker. Je hoeft niets aan te raken, de therapeut opent en sluit de deuren.
   
 3. We schudden geen handen en houden fysiek de gepaste afstand.
   
 4. Er is handgel voorzien in de therapieruimte en om de handen te ontsmetten.
   
 5. De zetels staan op ruime afstand van elkaar, daarom heb je de keuze of je het gesprek met of zonder mondmasker wil voeren.
   
 6. Tijdens het gesprek staat het raam open ter verluchting en tussen de sessies wordt er goed geventileerd. Contactoppervlakken worden regelmatig gereinigd.
   
 7. Wil je gebruik maken van het toilet, dan vragen we je om het toilet voor het verlaten goed te reinigen. Reinig ook alle oppervlakken die je met je handen aangeraakt hebt (spoeldop, kraan). Er is alcoholgel voorzien. Je handen kan je wassen in de wachtruimte.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren